fredag

Corroded Med 45 miljoner streams på Spotify, mer än 1000 avverkade konserter i Sverige sedan starten -04, soundtrack i tv-serier som Robinson (TV4) och det platina säljande tv-spelet ”Battlefield 4” har Corroded nått en nivå som ett av Sveriges tyngsta och mest väletablerade rock/metal band.
Med sina rötter i den legendariska punk/rock-gruppen LOK, utsålda klubb/festivalspelningar är det platina och guldbelönade rockbandet Lillasyster idag ett av Sveriges mest väletablerade, svensksjungande rockband.  ​  Med närmare 50 miljoner sammanlagda streams på Spotify (nästan enbart svenska lyssnare), över 600 avverkade konserter i Sverige sedan starten 2007 och tiotusentals fysiskt sålda album har Lillasyster etablerat sig och befäst sin position som ett av de mest framgångsrika svenska rockbanden i modern tid.
Med sina rötter i den legendariska punk/rock-gruppen LOK, utsålda klubb/festivalspelningar är det platina och guldbelönade rockbandet Lillasyster idag ett av Sveriges mest väletablerade, svensksjungande rockband. ​ Med närmare 50 miljoner sammanlagda streams på Spotify (nästan enbart svenska lyssnare), över 600 avverkade konserter i Sverige sedan starten 2007 och tiotusentals fysiskt sålda album har Lillasyster etablerat sig och befäst sin position som ett av de mest framgångsrika svenska rockbanden i modern tid.

lördag

Dags att presentera lördagens huvudband, vi presenterar stolt  Backyard Babies!!!!!! Med över 30 år av rock under bältet är dessa herrar legendarer på scenen.
Dags att presentera lördagens huvudband, vi presenterar stolt Backyard Babies!!!!!! Med över 30 år av rock under bältet är dessa herrar legendarer på scenen.
Då ska vi presentera bandet som öppnar för Backyard Babies, för detta tyckte vi att vi behövde lite lokal förankring, så vi ger er Horses Without Makeup!!!!!!
Då ska vi presentera bandet som öppnar för Backyard Babies, för detta tyckte vi att vi behövde lite lokal förankring, så vi ger er Horses Without Makeup!!!!!!